Blog: het onstaan van Studio Nessah

Foto blog ontstaan Studio Nessah

Jarenlang was ik op zoek naar een leuke hobby. De hele dag werk ik achter een beeldscherm en ’s avonds ga je dan al snel voor de tv. Is ook heerlijk, lekker een beetje bankhangen, filmpje erbij en wat snacken… maar toch miste ik altijd iets voor mezelf, iets om me helemaal in te verliezen.

In 2017 zag ik steeds vaker vrolijke handgeschreven quotes op Instagram voorbijkomen en besloot ik me daar ook eens in te verdiepen. Zo begon ik met wat van die teksten namaken. Al snel vond ik het leuk om zelf letters te verzinnen en kreeg ik een eigen stijl. Toen besloot ik ook mijn werk te posten op Instagram en @nes.sketch was geboren!


Mijn man kan helemaal opgaan in games en vindt daar altijd de ontspanning.
Zoiets zocht ik ook!


Een hele tijd heb ik niets gezegd tegen familie en vrienden, want ik wilde toch eerst kijken of ik het wel echt leuk zou vinden. Na een paar weken begonnen mensen me spontaan te volgen en hadden ze mij dus gevonden! Vanaf dat moment ben ik er wat meer open over geweest en werd ik langzaam trots op wat ik eigenlijk allemaal maakte.

Je wilt niet weten hoe vaak ik heb gehoord: “hier moet je wat mee doen!”, “waarom begin je geen webshop?” of “kun je ook een wenskaart voor mij maken?”. En nu, 4 jaar later, is het zo ver. Eindelijk heb ik de stap durven zetten er echt ‘wat’ mee te doen! Studio Nessah is geboren.

Voor nu een aantal vrolijke wenskaarten met leuke en liefdevolle boodschappen. Uiteindelijk is het doel om uit te breiden naar meer ontwerpen, eventueel andere bedrukte producten en gepersonaliseerde teksten of zelfs maatwerk. Zover is het nog niet. Voor nu ga ik genieten van deze nieuwe stap, lekker met de voeten omhoog, een film op tv en wat te snacken… 🙂

8 Comments on “Blog: het onstaan van Studio Nessah

  1. Leuke blog! Knap gedaan en iig goed over nagedacht 👍

  2. Leuk! het begin meegemaakt door je trotse schoonmoeder Renate! Knap dat je dit opgezet hebt! Succes!

  3. Gisteren van mijn oud collega “jou schoonmoeder” voor mijn verjaardag een leuke kaart ontvangen met de tekst “een papieren knuffel” een geweldig leuke kaart waar ik heel blij mee ben om van haar te krijgen.
    Succes met al dit leuke waar je mee bezig bent.
    Groeten
    Marga

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: