Een persoonlijk portret!

Yes, een nieuw product in de webshop: persoonlijke portretten! Jouw bijzondere moment naar keuze zet ik om in een tijdloos ontwerp. Ik ga niet in details, maar juist de dingen die de foto herkenbaar maken teken ik na en probeer ik daarmee het gevoel vast te leggen.

Een heerlijke vakantie, een zwangerschap, bruiloft of gewoon een gezellige dag met vrienden of familie… met mijn minimalistische portretten wordt elke herinnering op een unieke manier vastgelegd. Op verzoek kan ik namen, data of locatie erbij zetten!

Hoe werkt het?
Bestel in de webshop het persoonlijke portret. Je kunt kiezen uit A4 of A5 formaat en de hoeveelheid personen je wilt laten natekenen. In het opmerkingenveld kun je aangeven of je een voorkeur hebt voor een bepaalde achtergrond(kleur) of als je een speciaal verzoek hebt.
Nadat je het portret besteld hebt neem ik per mail contact met je op om een foto te vragen en de huidige levertijd aan te geven. Dit zal gemiddeld tussen de 3-5 werkdagen zijn.

Enthousiast?
Hier kun je jouw eigen portret bestellen!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: