Over Mij

Neem een kijkje op mijn Instagram!

Welkom op mijn website.
Een kleine, maar fijne plek waar je niet alleen leuke producten kunt kopen, maar ik je ook allerlei tips geef om zelf creatief te zijn.

Hoi, ik ben Nessah! Al heel mijn leven vind ik het leuk om creatief bezig te zijn. Dat ging van tekenen tot armbandjes maken of met lego hele creaties verzinnen. In 2017 ben ik me gaan verdiepen in (hand)lettering en besloot ik na een tijdje mijn werk op Instagram te plaatsen.

Na een paar viral posts ben ik behoorlijk gegroeid en wisten steeds meer mensen mijn werk te vinden en te waarderen! Uiteindelijk heeft een pandemie ervoor moeten zorgen dat ik ook daadwerkelijk de tijd en rust vond om hier echt iets mee te doen 🙂

Het lijkt mij geweldig als er ‘Studio Nessah kaartjes’ door de brievenbussen worden geschoven, dat mensen een lach op hun gezicht krijgen van de vrolijke, motiverende en liefhebbende quotes op hun mat. Of dat mensen worden verrast met een persoonlijk portret die dan vol trots aan de muur komt te hangen.

Los van de webshop wil ik een platform bieden waar ik je meeneem in mijn creatieve wereld en waar we samen quotes gaan schrijven, tekeningen maken en leuke nieuwe technieken ontdekken.

Nog meer lezen over Studio Nessah? Lees dit artikel in de Tubantia.

%d bloggers liken dit: