Retourneren

Op deze pagina vertel ik je nog even in het kort welke rechten en plichten je hebt bij het retourneren van producten.
Voor de volledige omschrijving kun je mijn algemene voorwaarden bekijken. Artikel 6,7 en 8 gaan over herroeping.

Je hebt bij Studio Nessah, na ontvangst van je bestelling, 14 dagen de tijd om een retour te melden. Je kunt hiervoor mailen naar info@studionessah.com. Het helpt veel als je in die mail aangeeft wat er scheelt aan je producten, dit is echter niet verplicht. Ook zie ik graag een ordernummer terug in jouw bericht zodat alles sneller afgehandeld kan worden.

Na de bovenstaande retourmelding krijg je nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk te retourneren. Het product moet dus binnen die 14 dagen weer terug bij mij zijn. Let wel dat je zelf verantwoordelijk bent voor de retourzending, ook de kosten hiervan zijn voor je eigen rekening.

Na jouw retourmelding zorg ik ervoor dat jij binnen 14 dagen de kosten voor het product en reguliere verzending (hetgeen dat we aanbieden) weer terug krijgt. Ik zal in de meeste gevallen echter wachten met terugbetaling tot ik het product weer in goede orde heb ontvangen of er bewijs van terugzending is aangeboden.

Je kunt hier een retourformulier downloaden, zo weet je zeker dat je alle informatie meestuurt en je retourverzoek zo goed mogelijk behandeld kan worden!

%d bloggers liken dit: